Giordano’s, Chicago, USA ★★★★☆☆

Giordano’s, Chicago, USA ★★★★☆☆

Giordano’s er ifølge turist-almanakken, bloggere og andre rejsende STEDET man skal komme for at få sig en “ægte” Chicago Deep Pan pizza. Så det skulle vi prøve. Det skulle vi da. Stedet var rigtig hyggeligt og der var masser af gæster.

Altid godt fyldt på Giordano’s

Vi valgte deres klassiker, som meget smart hed “Chicago Classic” med pepperoni, champignon, grøn peber, løg, tomatsovs og ost, og vi valgte at dele en “small” da vi havde læst at portionerne var store. Vi blev informeret om, at det ville tage godt 45 min at lave pizzaen, da den jo blev lavet fra bunden. Det kunne vi godt leve med.

Da pizzaen blev serveret var det et arkitektonisk mesterværk med ekstremt høj kant, og en ordenlig omgang fyld.

Chicago Classic på Giordano’s

Pizzaen var god, uden at være prangende. Omgivelserne var super hyggelige, og tanken om at man var på Giordano’s gjorde garanteret også at maden smagte endnu bedre. Men vi skal være ærlige, og indrømme at vi har smagt bedre pizza’er. Den var ikke dårlig, men heller ikke helt oppe og ringe. Til gengæld så var der en halv pizza til overs – som vi fik med hjem til gratis aftensmad. Det gør også at det hele smager lidt bedre.

Giordano’s ligger mange steder i Chicago. Vi var på den i Rush Street ved Magnificent Mile.

  • Giodano’s
  • 730 N Rush St,
  • Chicago, IL 60611, USA
  • https://giordanos.com/locations/gold-coast-magnificent-mile/